<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Seuraavat pätkät on edelleen otettu Iltalehden keskustelupalstalta viitaten tähän cittarin palautteenantoon.

 

Nörtti 

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 16.11.2006 9:21    

Paljon on tullut kassajonoissa seisottua, mutta kertaakaan en ole päässyt todistamaan, kun asiakas sättii kassaa tai ylipäätään antaa palautetta kassalla.

 

Helpottaisi, jos istuisit sen kahdeksan tuntia siinä pallilla ja todella kuuntelisit. Huomaa, ettet ole päivääkään työskennellyt tällä alalla. Ajatelkaas nörtit tältä kannalta… Minä joudun vaihtamaan kassarullan uuteen joka päivä ainakin kerran. Nämä Nörtit voivan miettiä, montako kertaa heidän kohdallaan on vaihdettu kassakuittirulla. Sinä tiedät, että se tapahtuu varmasti joka ikinen päivä, mutta silti voi olla mahdollista, ettet ole sillä hetkellä paikalla kun se tapahtuu… D-OH!

 

mussuttajien paratiisi

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 16.11.2006 12:58

 

Tästä suomenmaasta on pikkuhiljaa tullu mussuttajien ja valittajien paratiisi, niin kaupoissa kuin

muuallakin.Asiakkaat vittuilevat ja valittavat, ja jos metsä vastaa kuin sinne huudetaan niin siitäkös

mekkala syntyy. Jos vittuilet niin osanet odottaa että saat vittuilua takaisinkin! Oli sitten asiakas vs myyjä tms. Jos ei takaisin vittuilua kestä niin se on voivoi, himaan itkemään.

 

Ex-kassa

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 16.11.2006 13:06

Mikä kassoja vaivaa, kun eivät jaksa nauraa, kun heität jotain omasta mielestäsi keventävää? Annas kun minä arvaan...

 

(skanneri ei lue heti viivakoodia) Se onkin varmaan ilmanen, ku ei tule hintaa, höö höö höö

 

Kun tuon kuulee joka päivä (kyllä JOKA PÄIVÄ!) pari kymmentä kertaa, ni ei vaan oikeesti muutaman vuoden päästä enää jaksa naurattaa. Mikä se keventävä sinusta sitten ikinä onkin, ni se on jo sanottu tuhat kertaa. Mutta tietenkin jokainen asiakas luulee, että se mitä HE keksivät sanoa, on ihan uutta kassalle. Minä olen huono ihminen, en vaan jaksa nauraa asiakkaasta toiseen, päivästä toiseen ja vuodesta toiseen samoille jutuille, koska en halua vääntää tekonaurua kellekään, se olisi toisen älykkyyden aliarvioimista. Minä vaihdoin alaa, kun ei perhe tai velat vielä estä, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta tosta noin vaan lähteä kouluun yms.

 

Jos vaadit asiallista ja kohteliasta palvelua, niin yritä käyttäytyä itse myös asiallisesti. Niin metsä vastaa, kun sinne huudetaan. Ja asiakasPALVELU ei tarkota sitä, että pitää kuunnella mitä vaan, vaan asiat hoidetaan asiallisesti. Ei se ole asiakasperseennuolemista, niinku jotkut tuntuvat kuvittelevan. Ilmeisesti on huono itsetunto, ku pitäis jostain saada arvostusta, ni koitetaan saada myyjät nuolemaan omaa persettä. Kyllä se arvostus pitää elämässä ansaita omilla siimoilla, niin kaupassa, kuin sen ulkopuolellakin.

 

Hiekku

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 16.11.2006 16:01

Erään asiakkaan sanoin: ei minun tarvitse sinua kunnoittaa kun et ole ihminen vaan myyjä

 

Mä vihaan just tällaisia asiakkaita.. mä olen miettinyt ihan tosissani, että kassalle pitäisi saada jonkin lainen keskustlunnauhoituslaite. Sille voisi kaikki huorittelut ja muut kunnianloukkaukset nauhotella ja ne vois kiikutella mielellään elävän kuvan kanssa sitten poliisille. vois myyjätkin saada kunnon korvaukset sen sijaan, että asiakkat saa vain palkkioita, kun heitä on mulkuteltu autorekisterissä tai haukuttu paskaksi ämmäksi pizzerian seinällä. Miettikäähän vähän.. joka ikinen huorittelu.. korvaus.. sitähän sattuu melkeinpä joka ikinen päivä.. helvetti mitkä rahat!! Tätä hommaa pitää lähtee ajamaan eteenpäin!! Ja Ps. suomessa ei tunneta sellaista termiä, kuin salanauhotus. Jokainen ihminen saa nauhoittaa vaikka omia puheluitaan ilman että kertoo toiselle siitä mitään ja tätä nauhoitusta saa käyttää hyväkseen rikostutkinnassa ja todisteena oikeudessa... Johan alkoi myyjänkin ammatti näyttää vähän paremmalta... €€€

 

Hehe

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 16.11.2006 22:13

Niin ja minusta hauska juttu on se kun kysyy haluatko kuitin ja vastaukseksi saa aina niin hauskan jutun: Eihän se kelpaa ees verotukseen. Vallan hauskaa HOHOHO.

 

maila

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 16.11.2006 22:23

..joo, ja laita vaan se kuitti omaan verotukseesi/ kirjanpitoosi.. HAAHAAHAAAAA!!!

 

Tasapaino on tapa ainoo

Re: Hienoa City- Market !!!

Lähetetty: 17.11.2006 0:46

Don´t get mad, get even. Kun myyjä kettuilee sinulle, älä hermostu, vaan tule toistenkin. Tuo kärryllinen tavaraa hihnalle, ja odota kunnes myyjä on lyönyt hinnat sisään. Sitten kävele ulos. Siinähän peruuttelee laskelmiaan, ja kanniskelee tavaroita takaisin hyllyyn. Ja häntä ketuttaa. Suosittelen.

 

Tämä henkilö kävi aivan varmasti just tänään meidän kassalla. Meidän emäntä tulee aina just siinä 20.30., valittaa jauhelihapaketin koosta, kun hänen elukkansa ei jaksa syödä koko jauhelihapakettia, valittaa tuoresalaatti pakkauksista, kun nekin on niin isoja, tonkii punaisella hinnoiteltuja tuotteita, valittaa niistä, kun niissä on päiväys menossa, ottaa niitä punaisella hinnoiteltuja ja jättää niistä vielä suurimman osan kassalle.. voi v***u, että osaa olla v****mainen. Sama henkilö on aikaisemmin valittanut mun entisessä työpaikassa prigles purkin koosta. päiväystä oli vielä pari kuukautta jäljellä, mutta hän halusi puoleen hintaan, koska hän ei kerkeä syödä koko purkkia parissa kuukaudessa. Ja vielä aikaisemmin se tuli kun oli kirppistapahtumassa myymässä. mulla oli laatikollinen uusia ja käytettyjä vaatteita myytävänä 20 sentillä kappale. siellä oli yksi housu pari, johon en ollut mahtunut enää pariin kuukauteen, uudet housut. alko niistä kinuamaan alennusta tai jos ei saanut alennusta niin sitten kaupanpäällisiä.. voi jeesus sentään.. pitäis varmaan mennä taas myymään kirppikselle ja odottaa, että se tulee siihen kitisemään uudelleen ja käskeä painua sinne mistä se on sen seipäänsä sinne pyllyynsä hankkinut!

 

Ei nimimerkkiä

Re: taas on kärpäsestä tehty härkänen

Lähetetty: 16.11.2006 19:53

Mikään ei piristä päivääni, kuten kunnolla kaupan kassa.... 

 

Sonic

Re: Ymmärrystä kaupan puolelle..

Lähetetty: 16.11.2006 9:53

Eräs herra oli ostanut leivänpaahtimen ja halusi palauttaa sen kahden viikon (ja lukemattomien käyttökertojen) päästä sillä syyllä, että sormet palaa kun ottaa leivän pois paahtimesta.

 

Selvittelyn jälkeen kun herra huomasi, ettei paahtimessa ole mitään vikaa, totesikin hän että: ei tämä paahda kunnolla. Jepjep, ensiksi palaa sormet ja sitten ei paahda.

 

Takaisin annoin koneen ilman mitään hyvitystä. 

 

Ja seuraavassa iltalehden juttu, josta koko tää sirkus alkoi... vitsi mulla on ollu hauskaa sen jälkeen kun luin tän ekakerran...

 

Myyjä solvasi asiakasta

16.11.2006 0:12

Ostoksensa palauttamista yrittänyt asiakas sai viime lauantaina sähköpostiinsa poikkeuksellisen törkeän viestin Vaasan Citymarketista.

Sisäiseksi viestiksi tarkoitettu sähköposti oli lähtenyt vahingossa asiakkaalle.

 

Viestissä asiakasta solvattiin muun muassa lukihäiriöiseksi idiootiksi ja uhkailtiin väkivallalla sekä toivottiin, että tämä ei koskaan enää palaisi ketjun asiakkaaksi.

 

Pitäisi osata lukea

 

Kaikki alkoi siitä, kun asiakas ei saanut vaihtaa ostamaansa vääränlaista paristoa. Hän laittoi asiasta 8. marraskuuta sähköpostipalautteen Citymarketille toivoen pikaista yhteydenottoa ja sitä, että saisi 4,19 euron hintaisen kaukosäätimen pariston vaihdettua.

 

Vastaus tuli muutaman päivän kuluttua suoraan marketin vapaa-ajan osastolta:

 

Täysi-ikäisten ihmisten tulisi K-Citymarket-ketjun mielestä osata lukea sen verran että pystyisi tarkistamaan ohjekirjasta tai laitteen vanhasta paristosta minkälaisen pariston tarvitsee... se ei aina ole helppo tehtävä, mutta uskoaksemme sen ei pitäisi olla kovin paljoa haastavampaa kuin, esimerkiksi, lapsen siittäminen jossa ilmeisesti olette onnistuneet.

 

Ilmeisesti sisäinen vitsi

 

Iltalehden tietojen mukaan asiakkaalle oli myöhemmin selitetty, että kyseessä oli työpaikan sisäiseksi vitsiksi laadittu viesti, joka oli vahingossa lähtenyt suoraan asiakkaalle.

 

Viestin lähettäjä oli tiettävästi yrittänyt myöhemmin selitellä vahinkoaan ja luvannut että pariston saa palauttaa.